Verhuur uw woning

Wilt u volledig ontzorgt worden in verhuur van uw woning?

Neem contact op

Wij helpen u graag aan een betrouwbare huurder. Wij zijn al ruim 9 jaar actief als verhuurmakelaar in Amsterdam en omstreken en zijn goed op de hoogte van de huurprijzen. De mogelijkheid tot 7 dagen per week bezichtigen en het persoonlijke contact en de opvolging van de stand van zaken met de opdrachtgever maken ons uniek. Wilt u meer weten over woningverhuur? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

YP Housing verhuurt allerlei soorten woonruimten zoals: appartementen, studio en eengezinswoningen. Wij kunnen zowel één woonobject verhuren als gehele appartementencomplex van meer dan 100 appartementen. Kortom wij kunnen u volledig ontzorgen in de verhuur van uw woning(en).

01
Vrijblijvend kennis en adviesgesprek

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bespreken wij uw wensen voor de verhuur van de desbetreffende woning. Daarbij bespreken we de mogelijkheden en geven wij u advies over de hoogte van de huur en eventuele verbeterpunten van de woning.

02
Zoeken naar een huurder

Wij plaatsen een advertentie van uw woning op onze website, delen die in ons netwerk en plaatsen wij online op Pararius en Funda. Zo vinden wij snel een geschikte huurder.

03
Bezichtigingen en screening potentiële huurder

Zodra we een goede kandidaat gevonden hebben, plannen we een bezichtigingsafspraak in. De huurder wordt daarbij gescreend en met het huurvoorstel aan u voorgelegd.

04
Afhandeling

Zodra u akkoord bent stellen wij de huurovereenkomst op en sturen deze voor akkoord naar u toe. Wij zorgen dat de overeenkomst getekend wordt en de de gelden betaald zijn voor de sleuteloverdracht. Daarnaast ontvangt u een digitaal inspectierapport zodat de status van de woning voor de sleuteloverdracht is vastgelegd.

Neem contact op